Spajić sa dijasporom u Briselu: Most naše zemlje sa Belgijom

foto: Vlada CG

Predsjednik Vlade Milojko Spajić se sastao sa crnogorskom dijasporom u Belgiji, tokom zvanične posjete Briselu. Goran Vratnica, predsjednik Udruženja crnogorsko-belgijskog prijateljstva „Montenegro“, zahvalio se premijeru Spajiću na prilici da u neposrednom razgovoru razmijene mišljenja i upoznao ga sa projektima, kojima promovišu Crnu Goru u Belgiji.

Predsjednik Vlade je okupljenima približio planove 44. Vlade za razvoj Crne Gore, posebno naglasivši brojne infrastrukturne projekte. Izgradnja putne infrastrukture omogućiće ravnomjeran razvoj države, što se okupljenima posebno dopalo.

Premijer Spajić je istakao veliku ulogu dijaspore, koja je praktično most naše zemlje sa Belgijom .Izuzetno srdačno okupljanje održano je u prostorijama Ambasade Crne Gore u Kraljevini Belgiji.

Sastanku su prisustvovali i ambasador Crne Gore u Kraljevini Belgiji, sa sjedištem u Briselu, Ivan Leković, šef kabineta predsjednika Vlade Branko Krvavac i savjetnica predsjednika Vlade za vanjske poslove.

Izvor: RTNK

Subscribe
Notify of
guest
Nije obavezno
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Pratite PRESS online portal na Facebook-u.

Marketing

Sve informacije vezane za oglašavanje na našem sajtu možete dobiti putem email-a: marketing@press.co.me

 

PRIJAVI PROBLEM!

Uređivački tim Press Onlin Portal-a garantuje anonimnost svima koji prijave problem i obavezuje se da će po važećem “Zakonu o zaštiti podataka i ličnosti” štititi izvor.

Prioritet će imati prijave za nezakonite procedure javnih tendera.