SSCG: Podrška Sindikalnoj organizaciji Nova Pobjeda

Foto: SSCG

“Dijelimo razočaranje jedine reprezentativne Sindikalne organizacije Nove Pobjede zbog loših materijalnih uslova koji su vladali za vrijeme starog rukovodstva, kada su prosječne plate bile 30 odsto ispod državnog prosjeka”, kazali su iz Sindikata informatičke, grafičke i izdavačke djelatnosti Saveza sindikata Crne Gore (SSCG).

Oni su izrazili punu podršku Sindikatu Nove Pobjede i njihovim naporima za unaprjeđenje radnih uslova i materijalnog položaja zaposlenih.

„Razumijemo da je ova situacija ozbiljno ugrozila egzistenciju mnogih zaposlenih i njihovih porodica. Kako su nas obavijestili, novo rukovodstvo na čelu sa direktorom i glavnim odgovornim urednikom Nenadom Zečevićem je obećalo poboljšanje položaja novinara, administracije i radnika štamparije, što smatramo korakom u pravom smjeru. Njihova predanost unapređenju radnih uslova i povećanju plata zaposlenih predstavlja važan iskorak ka boljoj budućnosti za sve zaposlene“, navodi se u saopštenju koje potpisuje Čedo Bracanović.

Navode da im je novo rukovodstvo Nove Pobjede saopštilo da su im obećane konkretne mjere za poboljšanje uslova rada.

„Mi vjerujemo da će ta obećanja biti ispunjena. Nadamo se da će novinari i radnici konačno dobiti priznanje koje zaslužuju za svoj rad“, kazali su u saopštenju. 

Iz SSCG pozivaju sve kolege da se pridruže „naporima za bolje uslove rada i podrže promjene koje novo rukovodstvo planira sprovesti“.

RTCG

Subscribe
Notify of
guest
Nije obavezno
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Pratite PRESS online portal na Facebook-u.

Marketing

Sve informacije vezane za oglašavanje na našem sajtu možete dobiti putem email-a: marketing@press.co.me

 

PRIJAVI PROBLEM!

Uređivački tim Press Onlin Portal-a garantuje anonimnost svima koji prijave problem i obavezuje se da će po važećem “Zakonu o zaštiti podataka i ličnosti” štititi izvor.

Prioritet će imati prijave za nezakonite procedure javnih tendera.