Stiven Spilberg otkrio s kojim mu je glumcem bilo najljepše raditi

Foto: Depositphotos

Stiven Spilberg jedan je od najpoznatijih reditelja i radio je s mnogim legendama. Iako nikada ne bira glumce unaprijed, njegova reputacija privukla je mnoge ikone. Jednu od tih saradnji ističe kao najbolje iskustvo koje je ikad imao s nekim glumcem.

Nije riječ o Tomu Henksu iako je njihova saradnja vrlo poznata. Nije riječ ni o Tomu Kruzu. Trostruki dobitnik Oskara radio je s Harisonom Fordom, Kristoferom Volkenom, Kristijanom Bejlom, Robinom Vilijamsom i mnogim drugim legendarnim glumcima, ali nijedan od njih nije zauzeo prvo mjesto.

Iako je prvobitno odbio ulogu, Daniel Day-Lewis je na kraju pristao glumiti u Spilbergovom filmu Lincoln.

“Rad s njim bio mi je najveće i najbolje iskustvo u karijeri. Transformisao se i postao potpuno neprepoznatljiv. Nikad nisam vidio nešto slično. Takođe, nijedan moj film nikada nije zahtijevao toliko od bilo kojeg glumca”, otkrio je Spilberg za The Economic Times, prenosi Index.hr.

Lincoln je osvojio dvanaest nominacija za Oskara, uključujući za najbolji film i najboljeg reditelja, te dvije nagrade od kojih je jedna otišla Dej-Luisu za najboljeg glumca.

Subscribe
Notify of
guest
Nije obavezno
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Pratite PRESS online portal na Facebook-u.

Marketing

Sve informacije vezane za oglašavanje na našem sajtu možete dobiti putem email-a: marketing@press.co.me

 

PRIJAVI PROBLEM!

Uređivački tim Press Onlin Portal-a garantuje anonimnost svima koji prijave problem i obavezuje se da će po važećem “Zakonu o zaštiti podataka i ličnosti” štititi izvor.

Prioritet će imati prijave za nezakonite procedure javnih tendera.