Tribina u Bijelom Polju: Prepuna sala pokazatelj snažne podrške DPS

Foto: DPS

U okviru kampanje povodom unutarstranačkih izbora u Demokratskoj partiji socijalista Crne Gore, sinoć je u prepunoj sali u Bijelom Polju održana tribina prilikom koje se predstavio kandidat za predsjednika Opštinskog odbora DPS Bijelo Polje dr Elvir Zvrko.

„U uvodnom obraćanju bjelopoljskom odboru, generalni sekretar DPS Crne Gore Aleksandar Bogdanović akcentovao je značaj nastavka reformi unutar naše partije, te naglasio da su ovo prvi unutarpartijski lokalni izbori u Crnoj Gori. Bogdanović je tom prilikom poručio bjelopoljskom odboru da ostane istrajan na putu evropske i građanske Crne Gore i ukazao na skoru potrebu povratka DPS na vlast, kako bi Crna Gora dobila svoje zasluženo mjesto u evropskoj porodici naroda“, saopšteno je iz DPS-a.

Navode da je potpredsjednica Opštinskog odbora DPS Bijelo Polje i bivša poslanica Vesna Pavićević poručila  prisutnim da je jedinstvo u partiji održalo DPS snažnom i danas je čini najjačim političkim subjektom na crnogorskoj političkoj sceni. Pavićević je kazala da su ljudi poput dr Zvrka nova snaga i nada da naša partija može nastaviti pobjedničkim putem u Bijelom Polju.

 Aktuelni predsjednik OO DPS Bijelo Polje i potpredsjednik DPS Crne Gore dr Abaz Dizdarević je, kako ističu, dao  punu podršku kandidatu Elviru Zvrku, uvjeren da će snaga ideje naše partije, koju kandidat za predsjednika može prenijeti članovima  partije, znači još veći uspon i boljitak. Dizdarević je saopštio da je jedinstvo u Odboru potrebno više nego ikad i da se, na primjeru odnosa između njega i dr Zvrka, moraju graditi dobri međuljudski odnosi, zasnovani na zajedništvu i međusobnoj podršci.

„Kandidat za predsjednika Opštinskog odbora DPS Bijelo Polje dr Elvir Zvrko saopštio je da su jedinstvo, timski rad i odgovornost u radu garancija za uspjeh. On se u svom govoru osvrnuo na aktuelnu političku situaciju u Crnoj Gori, ukazavši na prijeku potrebu konsolidacije redova u DPS, a sve sa ciljem vraćanja na put zajedničkog prosperiteta.  Zvrko je saopštio da je njegova kandidatura potez odgovornosti kojim želi da dodatno angažuje partijsku infrastrukturu, za koju vjeruje da je motivisana da radi posvećeno i bespoštedno, kako bi Bijelo Polje ostalo bastion evropske politike na sjeveru Crne Gore“, navodi se u saopštenju i dodaje da „ukoliko bude izabran, dr Zvrko obećava da će se njegov rad mjeriti konkretnim rezultatima, te da je spreman da uvijek preispita povjerenje koje Odbor ima u njega, smatrajući da je odgovornost predsjednika Opštinskog odbora da primjerom svog rada i zalaganja bude pokretač pozitivnih procesa u partiji“.

Izvor: RTNK

Subscribe
Notify of
guest
Nije obavezno
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Pratite PRESS online portal na Facebook-u.

Marketing

Sve informacije vezane za oglašavanje na našem sajtu možete dobiti putem email-a: marketing@press.co.me

 

PRIJAVI PROBLEM!

Uređivački tim Press Onlin Portal-a garantuje anonimnost svima koji prijave problem i obavezuje se da će po važećem “Zakonu o zaštiti podataka i ličnosti” štititi izvor.

Prioritet će imati prijave za nezakonite procedure javnih tendera.