U Kolašinu uhapšene dvije osobe zbog nedozvoljene trgovine

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Kolašin su postupajući po operativnim informacijama, sinoć u mjestu Rijeka Mušovića, zaustavili i kontrolisali teretno motorno vozilo kojim je upravljao A.B. (30).

Pregledom vozila pronađena je veća količina robe, bez potrebne dokumentacije o porijeklu.

Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kolašinu koji je naložio da se roba privremeno oduzme, te da se A.B. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljena trgovina.

Osim toga, kolašinska policija je u večernjim časovima 8. februara, takođe postupajući po operativnim podacima, na putnom pravcu Kolašin – Andrijevica, u mjestu Bare Kraljske kontrolisala putničko motorno vozilo kojim je upravljao M.M. (46) iz Rožaja.

Ovom prilikom u vozilu je pronađeno preko 350 komada parfema za koje ovo lice nije posjedovalo potrebnu dokumentaciju o porijeklu.

M.M. je po nalogu tužioca koji je obaviješten o događaju, lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljena trgovina.

Subscribe
Notify of
guest
Nije obavezno
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Pratite PRESS online portal na Facebook-u.

Marketing

Sve informacije vezane za oglašavanje na našem sajtu možete dobiti putem email-a: marketing@press.co.me

 

PRIJAVI PROBLEM!

Uređivački tim Press Onlin Portal-a garantuje anonimnost svima koji prijave problem i obavezuje se da će po važećem “Zakonu o zaštiti podataka i ličnosti” štititi izvor.

Prioritet će imati prijave za nezakonite procedure javnih tendera.