U Pljevljima će tri osobe krivično odgovarati zbog nedozvoljene trgovine cigaretama

Pljevaljska policija je realizovala plansku aktivnost na teritoriji svoje nadležnosti u cilju sprečavanja nedozvoljene trgovine akciznom robom – cigaretama, te su izvršeni pretresi na nekoliko lokacija.

“Pronađena je određena količina cigareta i reaznog duvana i policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Pljevlja podnijeli su krivične prijave nadležnom tužilaštvu protiv B.B., V.M. i D.Š., svi iz Pljevalja. Oni se sumnjiče za krivično djelo nedozvoljena trgovina”, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Osim toga, u odnosu na jedno lice tužilac će se naknadno izjasniti o eventualnom postojanju krivičnog djela koje se goni po službenoj dužnosti.

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Pljevlja će i u narednom periodu preduzimati aktivnosti na otkrivanju i procesuiranju lica koja se bave nedozvoljenom trgovinom akciznih roba na teritoriji svoje nadležnosti.

Subscribe
Notify of
guest
Nije obavezno
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Pratite PRESS online portal na Facebook-u.

Marketing

Sve informacije vezane za oglašavanje na našem sajtu možete dobiti putem email-a: marketing@press.co.me

 

PRIJAVI PROBLEM!

Uređivački tim Press Onlin Portal-a garantuje anonimnost svima koji prijave problem i obavezuje se da će po važećem “Zakonu o zaštiti podataka i ličnosti” štititi izvor.

Prioritet će imati prijave za nezakonite procedure javnih tendera.