Uprava policije: U Zeti uhapšena osoba sa oko 350 grama marihuane

Foto: Uprava policije

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Centar“, Odjeljenja bezbjednosti Podgorica su juče, vršeći opservaciju na magistralnom putu Podgorica – Virpazar, u cilju sprečavanja zloupotrebe narkotika, u mjestu Mojanovići, uočili jedno muško lice koje izlazi iz napuštenog objekta i nastavlja kretanje ka magistrali.

“Policija je kontrolisala ovo lice i utvrdila da je riječ o B.S. (23), te kod njega pronašla pet manjih pvc pakovanja sa sadržajem materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana. Nadalje, u objektu iz kojeg je prethodno izašao B.S. takođe je pronađena ova materija, sedam manjih i jedno veće pvc pakovanje, kao i vaga za precizno mjerenje”, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Kako navode, ukupna masa oduzete materije je oko 350 grama.

“Sa događajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici po čijem je nalogu B.S. lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga”, zaključuje se u saopštenju.

Subscribe
Notify of
guest
Nije obavezno
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Pratite PRESS online portal na Facebook-u.

Marketing

Sve informacije vezane za oglašavanje na našem sajtu možete dobiti putem email-a: marketing@press.co.me

 

PRIJAVI PROBLEM!

Uređivački tim Press Onlin Portal-a garantuje anonimnost svima koji prijave problem i obavezuje se da će po važećem “Zakonu o zaštiti podataka i ličnosti” štititi izvor.

Prioritet će imati prijave za nezakonite procedure javnih tendera.