(VIDEO) Drama u poslovnici Erste banke u Podgorici: Košarkaš pao u nesvijest, dok je čekao na šalteru

Sa lica mjesta / Alfa Kaba Foto: PRESS

U poslovnici Erste banke u Podgorici danas oko 12:40 časova odvijala se prava drama, kada je francuski košarkaš, koji igra u ekipi “Budućnosti” – Alfa Kaba, pao u nesvijest dok je čekao na šalteru.

Prema podacima portala PRESS, nije ništa ukazivalo da je košarkašu loše. Očevici tvrde da je u jednom trenutku samo pao leđima na pod i udario glavom o ulazna vrata poslovnice.

“Čuli smo jak, tup udarac. Obezbjeđenje je dotrčalo do košarkaša, koji je ležao na podu. Svi su bili u šoku. Pokušali su da ga osvijeste i izvlačili su mu jezik da se ne uguši. Jedna od službenica je odmah donijela bokal sa vodom, sa kojom su ga posuli, nakon čega se nakon nekoliko sekundi osvijestio. U tim trenucima pozvali su i Hitnu pomoć. Sve vrijeme sa košarkašem, koji je sjedio na podu, pričao je čovjek, koji je došao da mu pomogne oko papirologije u banci”, rekao je očevidac drame.

Nakon nekih 10-ak minuta došlo je i vozilo Hitne pomoći, koje je prebacilo košarkaša “Budućnosti” u Urgentni blok – Kliničkog centra Crne Gore (KCCG).

Medicinari odvode košarkaša u KCCG Foto: PRESS

Direktor Urgentnog dr Nebojša Brnović kazao je za portal PRESS da je košarkaš van životne opasnosti.

“Košarkaš je primljen u Urgentni. Trenutno je na dijagnostici. Koliko sam informisan, njemu se slošilo i izgubio je svijest u banci. Za sada je u stabilnom stanju. Nije životno ugrožen, ali mora da se obavi kompletna dijagnostika, neurološka i kardiološka, kako bi se utvrdilo šta mu se desilo. To će malo potrajati”, rekao je doktor Brnović nešto posle 14 časova.

Pogledajte video zapis:

Francuski košarkaš Alfa Kaba, koji igra na poziciji centra, stigao je u KK “Budućnost” u avgustu ove godine i potpisao je dvogodišnji ugovor.

Uoči dolaska u Podgoricu, igrao je u Turskoj, gde je prošle sezone kao član Gazijentepa bio MVP regularnog dela lige.

Tokom protekle sezone prosečno je bilježio 13,8 poena uz 10,4 skokova po utakmici.

Košarkaški klub “Budućnost” juče je imao utakmicu u Evrokupu protiv grčkog kluba “Promiteas” u “Morači”. Na toj utakmici Kaba je upisao 14 poena.

Redakcija portala PRESS

Subscribe
Notify of
guest
Nije obavezno
9 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments

Pratite PRESS online portal na Facebook-u.

Marketing

Sve informacije vezane za oglašavanje na našem sajtu možete dobiti putem email-a: marketing@press.co.me

 

PRIJAVI PROBLEM!

Uređivački tim Press Onlin Portal-a garantuje anonimnost svima koji prijave problem i obavezuje se da će po važećem “Zakonu o zaštiti podataka i ličnosti” štititi izvor.

Prioritet će imati prijave za nezakonite procedure javnih tendera.