(VIDEO) Eksplozija na benzinskoj stanici: Automobil pun kokaina odletio u vazduh

Foto: Printscreen

Prava drama odigrala se na pumpi u Argentini kada je eksplodirao automobil, a povrijeđene su dvije osobe. Sigurnosne kamere zabilježile su jezivu eksploziju, ali javnost je šokirana saznanjima šta se nalazilo u autu i ko ga je prije nesreće vozio.

Tokom incidenta, povrijeđeni su jedna odrasla osoba i jedno dijete, dok tamošnji mediji izvještavaju da se po benzinskoj stanici razletjelo i 20 kilograma kokaina.

Na početku snimka vidi se da četvorotočkaš stoji nadomak “punjača” za prirodni gas, a nekoliko trenutaka kasnije nastaje haos.

Letjeli djelovi vozila

Vozilo je potpuno uništeno od eksplozije, djelovi su se svuda razletjeli, kao i velika količina bijelog praha, prenosi Carscoops.

Nešto ranije iz automobila su izašli žena i troje djece, što je obavezna procedura po tamošnjim zakonima (prilikom točenja plina).

Pomenuta žena je policajac, raspoređena na dužnost u Buenos Ajresu, a koja je negirala da je znala za postojanje skrivene droge.

Ona je objasnila da automobil ne pripada njoj, već da se vozila od Orana do Salte, koja je udaljena oko 270 kilometara.

Dalja istraga utvrdiće sve detalje neobičnog slučaja.

Izvori iz odsjeka za unutrašnje poslove policije Buenos Aeresa rekli su da je narednica uklonjena s dužnosti dok istražitelji pokušavaju da utvrde je li u krijumčarenju djelovala sama, ili je bila dio organizacije.

Izvor: Blic
Subscribe
Notify of
guest
Nije obavezno
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Pratite PRESS online portal na Facebook-u.

Marketing

Sve informacije vezane za oglašavanje na našem sajtu možete dobiti putem email-a: marketing@press.co.me

 

PRIJAVI PROBLEM!

Uređivački tim Press Onlin Portal-a garantuje anonimnost svima koji prijave problem i obavezuje se da će po važećem “Zakonu o zaštiti podataka i ličnosti” štititi izvor.

Prioritet će imati prijave za nezakonite procedure javnih tendera.