(VIDEO) Embid povrijedio saigrača, Grin propušta cijelu narednu sezonu

Embid i Grin

Sjajni košarkaš Deni Grin (Denny Green) propustiće čitavu narednu sezonu zbog teške povrede koljena koju je zaradio na šestoj utakmici serije između Filadelfije (Philadephia) i Majamija (Miami).

Za to ne može da krivi nikoga od igrača protivničkog tima, nego najboljeg igrača svoje ekipe – Džoela Embida (Joel Embiid).

Najveći konkurent Nikoli Jokiću za MVP priznanje je kriv za Grinovu povredu, a sve pošto je želio da simulira faul i to se završilo tako što je sa svojih 130 kilograma pao na koljeno saigraču.

Odmah je bilo jasno da je teška povreda u pitanju, a sada je potvrđeno da su Grinu stradali ukršteni i spoljašnji ligamenti lijevog koljena zbog kojih neće igrati praktično godinu dana.

S obzirom na to da je Grin veteran, jasno je šta ovo znači za njegovu karijeru. Čeka ga dug i nikad teži oporavak, a pitanje je u kakvom će stanju biti na startu sezone 2023/24 i da li će moći da se okiti još jednim šampionskim prstenom, pošto u svojoj kolekciji za sada ima tri – dvije sa Spursima i jednu sa Lejkersima.

“Džoel je krenuo na obruč, nisam video da li je ušla ili ne, a onda sam video da pada. Pokušao sam da se pomjerim, ali nisam uspio. Sve se tako brzo dogodilo”, rekao je Grin nakon meča u kom je Majami eliminisao Filadelfiju.

“Znao sam odmah šta se desilo, osjetio sam. Odmah sam znao da me čeka duga pauza, odmah se čudno čulo”.

Pogledajte kako je izgledao trenutak kada je Embid pao na Grina!

Pratite PRESS online portal na Facebook-u.

Marketing

Sve informacije vezane za oglašavanje na našem sajtu možete dobiti putem email-a: marketing@press.co.me