(VIDEO) Milačić: Pet ovogodišnjih pobjeda da preraste u 50 velikih u 2022. godini

Foto: Prava Crna Gora

Predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić čestitao je svim građanima nastupajuću 2022. godinu.

Milačićevu novogodišnju čestitku prenosimo u cjelosti:

“U 2021. godini smo imali borbu. Opstrukcije starog sistema DPS-a, recidivi poražne idelogije započeli su proces radikalizacije i ekstremizma sa jedne strane ali i otpuštanjem prljavog novca u lobističke aktivnosti i političku korupciju sa druge strane.

Skupština je u januaru potvrdila Vladin predlog ukidanja diskriminatornih odredbi Zakona o slobodi vjeroispovijesti kada je DPS pokušao institucionalnim opstrukcijama i angažovanjem ekstremista da opstruiše Skupštinu.

Prva pobjeda je izvojevana.

Došlo je ljeto i izazov za iscrpljenu crnogorsku privredu. Odličnom umjerenom ekonomskom politikom, dobrim turističkim marketingom i međunarodnom ponudom, sezona je nadmašila i najbolja očekivanja i napunila budžet.

Druga pobjeda je izvojevana.

Zatim je došao septembar, opet radikalizacija, opstrukcije i ekstremizam u režiji DPS-a. Pokušaj da se jedan duhovno-istorijski događaj ubaci u mračnu agendu kriminalnih grupa i da se borba protiv Crkve predstavi kao politika. Sve je završeno srećno i bez žrtava. Treća pobjeda je izvojevana.

Kraj godine i predstavljen budžet okrenut projektima Evropa sad i Crna Gora odmah, kao i izglasavanje Tužilačkog savjeta. Ponovo kriza i opstrukcije i ponovo borba. Četvrta pobjeda je izvojevana.

Najzad, potpisivanje Memoranduma, pokušaj promjene izborne većine 30. avgusta, opstrukcije, klevete, zakulisni dogovori na štetu građana. Memorandum je bio poslednji trzaj poraženog DPS-a, pokušaj da puzajući promjeni volju većine, da poslije neuspjelih ekstremističkih aktivnosti, prijetnji, nasilja i opstrukcija, demonstrira meku moć, novac, dogovore i podjele među većinom.

Konačno, narod je rekao da dobro čita događaje i pokazao da je potpuno mobilan i za ulicu kada treba vršiti vlast propisnu Ustavom. Peta pobjeda, najteža i najkomplikovanija. 2022. godinu čekamo zreliji, jači i organizovaniji. Trideseti avgust je zadatak koji moramo opravdati i kao narod i kao istorijska generacija koja je prekinula diktaturu DPS-a i Mila Đukanovića.

Prava Crna Gora će ostati partija naroda i partija pobjede 30. avgusta i u 2022. godini.

Neko reče da promjene počinju januarom, a Prava Crna Gora poručuje građanima, pobjede počinju januarom. Želimo svojim građanima, ali i svim našim članovima i simpatizerima puno radosti, puno zdravlja i puno pobjeda na ličnom i nacionalnom planu. Nastavljamo bolji, organizovaniji, iskusniji i jači.

Srdačna čestitka svim građanima i građankama Crne Gore od Prave Crne Gore u želji da pet velikih pobjeda ove godine preraste u 50 velikih pobjeda u nastupajućoj 2022. godini. Srećan vam Božić i nastupajuća Nova Godina!”

Subscribe
Notify of
guest
Nije obavezno
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Pratite PRESS online portal na Facebook-u.

Marketing

Sve informacije vezane za oglašavanje na našem sajtu možete dobiti putem email-a: marketing@press.co.me

 

PRIJAVI PROBLEM!

Uređivački tim Press Onlin Portal-a garantuje anonimnost svima koji prijave problem i obavezuje se da će po važećem “Zakonu o zaštiti podataka i ličnosti” štititi izvor.

Prioritet će imati prijave za nezakonite procedure javnih tendera.