(VIDEO) PREVARA sa dorađenim prilogom TV Vijesti: Kako pretvoriti 10 eura u 1.500 eura

Sporni snimak na društvenim mrežama

Nepoznate osobe prepravile su prilog televizije Vijesti i na njega postavili nove poruke i snimak glasa nepoznate ženske osobe koja tvrdi da će u Crnoj Gori za nekoliko dana da se pojavi najbolja aplikacija, preko koje će ljudi moći da postanu milioneri.

“Podgoričanin postao milioner. Kako se obogatiti za jedan dan zna Nikola Ivanović iz Podgorice bolje od bilo koga. Osvojio je 100.000 eura igrajući u kazinu preko mobilne aplikacije na svom telefonu. Video je oglas za aplikaciji na Fejsbuku, lako instalirao, prijavio se i bio je nevjerovatno iznenađen kada je video pobjedničku poruku. Želi da kupi svoju kuću iz snova, auto i putuje po svetu. Aplikacija će za Crnu Goru biti dostupna u roku od sedam dana. Registrujte se i ispričajte nam svoju pobjedničku priču”, može se čuti na prepravljenom video prilogu objavljenom na Fejsbuku, a na kojem se vidi voditeljka Jutarnjeg programa TV Vijesti Mileva Žurić i logo te televizije.

Redakcija portala PRESS upozorava čitaoce i sve korisnike intereneta da ne nasijedaju na prevaru sa aplikacijom, koja će navodno biti dostupna za nekoliko dana.

Klikom na donju sliku pogledajte sporni snimak:

guest
Nije obavezno
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Pratite PRESS online portal na Facebook-u.

Marketing

Sve informacije vezane za oglašavanje na našem sajtu možete dobiti putem email-a: marketing@press.co.me