(VIDEO) TV emisija ogolila kako se građevinska mafija sprda sa državom, tužilaštvom i policijom

Sa večerašnje emisije

Ekološki aktivista i novinar Vuk Vujisić dostavio je večeras video zapise na kojima se može vidjeti da je i danas ilegalno eksploatisan šljunak na državnim parcelama.

Vujisić je u emisiji Reflektor na Televiziji Vijesti, rekao da je danas bio na terenu i snimio nelegalnu eksploataciju šljunka na tri državne parcele.

“Danas je situacija takva da i dalje imamo nelegalne eksploatatore na državnim parcelama, imamo firme koje uzurpiraju državni prostor i eksploatišu šljunak i proizvode beton na državnim parcelama. I danas sam bio na terenu i zatekao tri firme koje eksploatišu šljunak i obavljaju djelatnost koja je zabranjena prije dvije godine”, rekao je Vujisić.

Gosti u studiju Reflektora večeras su uz Vujisića bili i Stevan Gajević – predsjednik Operativnog tima za borbu protiv nelegalne eksploatacije šljunka, Zorica Krsmanović – državna sekretarka Ministarstva ekologije i Zoran Lakušić – predsjednik UO Regionalnog vodovoda, koji ima velike probleme zbog ilegalnog vađenja šljunka.

Interesantno je da su večeras građani mogli da svjedoče kako se građevinska mafija praktično sprda sa državom, odnosno sa njenim institucijama – Osnovnim državnim tužilaštvom, Upravom policije, Komunalnom policijom i inspekcijom u Podgorici, Građevinskom inspekcijom – Ministarstva ekologije, prostornog planiranja i urbanizma…

Pogledajte kraći video isječak iz večerašnje emisije na TV Vijesti:

guest
Nije obavezno
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments

Pratite PRESS online portal na Facebook-u.

Marketing

Sve informacije vezane za oglašavanje na našem sajtu možete dobiti putem email-a: marketing@press.co.me

 

PRIJAVI PROBLEM!

Uređivački tim Press Onlin Portal-a garantuje anonimnost svima koji prijave problem i obavezuje se da će po važećem “Zakonu o zaštiti podataka i ličnosti” štititi izvor.