Vremenska prognoza: Sjutra sunčano i toplo, temperatura do 26 stepeni

Na sjeveru Crne Gore, danas pretežno sunčano uz povremeno visoku oblačnost. Vjetar slab, veoma toplo, temperatura do 24 stepena.

Na jugu, pretežno sunčano. Vjetar slab, samo na krajnjem jugoistoku umjeren sjeverozapadni. Veoma toplo, temperatura do 26 stepeni.

More malo talasasto. Na području Ulcinjske rivijere vjetar umjeren sjeverozapadni. Temperatura mora 17 stepeni, prenosi RTCG.

Narednih dana na sjeveru, u nedjelju pretežno sunčano uz povremeno malu ili umjerenu oblačnost. Vjetar umjeren, ponegdje pojačan sjeveroistočni. U ponedjeljak sunčano, bez vjetra i veoma toplo. Temperatura narednih dana do 25 stepeni.

Na jugu, u nedjelju pretežno sunčano. Vjetar ponegde umjeren sjeveroistočni, na primorju sjeverni i svejerozapadni, krajem dana u pojačanju, ali će se već do jutra smiriti. Ponedjeljak sunčan i veoma topao, a temperatura narednih dana i do 28 stepeni.

Subscribe
Notify of
guest
Nije obavezno
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Pratite PRESS online portal na Facebook-u.

Marketing

Sve informacije vezane za oglašavanje na našem sajtu možete dobiti putem email-a: marketing@press.co.me

 

PRIJAVI PROBLEM!

Uređivački tim Press Onlin Portal-a garantuje anonimnost svima koji prijave problem i obavezuje se da će po važećem “Zakonu o zaštiti podataka i ličnosti” štititi izvor.

Prioritet će imati prijave za nezakonite procedure javnih tendera.