Vujović: Hvala crnogorskoj javnosti i svima koji su pomogli da se uhapsi Vehbo Čoković

Vujović Foto: Facebook

Miloš Vujović ujak maloljetnice A.V. koja je stradala u Bijelom Polju od predoziranja, zahvalio se danas crnogorskoj javnosti i svima koji su pomogli da se uhapsi osoba iz Bijelog Polja pod imenom Vehbo Čoković, po nalogu Višeg državnog tužilaštva.

Istakao je da se neće baviti slučajem i da će kao i do sada prepustiti to budnom oku crnogorske javnosti, koja će pratiti rad Višeg državnog tužilaštva u Bijelom Polju, koje sada radi svoj posao.

“Razlog mog obraćanja je, da se u ime naše porodice zahvalimo svima Vama i čitavoj crnogorskoj javnosti koja je stala uz nas, da ne navodim i sve pojedince i organizacije, koji su nam pomogli da se riješi cijeli slučaj i otkriju svi koji su vršili krivična dijela na štetu naše A. Ovo nije samo naša borba da otkrijemo koje naše dijete trovao i koje je doveo do situacije, da sedam mjeseci živi kao biljka i da zatvori oči pred nama i zatvori pred nama svoju mladost, ovo je borba svih nas, koji smo roditelji, braća, sestre,ujaci stričevi, i jedna velika pouka, da moramo da otvorimo oči, da moramo biti uz našu djecu, jer kada izadju Vani, kao što znate sa svih strana ih vrijebaju da ih iskoriste, da bi na njihove živote zaradili, ne misleći da je to nečije dijete”, kazao je Vujović.

Kako ističe, mora biti epilog državnih institucija u vezi ovog slučaja i moraju se državne ustanove i institucije više baviti problemima naše djece.

“Moraju se strogo kažnjavati svi zločini nad našom djecom, moramo i mi kao roditelji više povesti pažnje oko naše djece, ali moramo i svi znati da nisu naša djeca kriva, ona su već obilježena u osnovnoj školi od strane kriminalnih osoba koje ih vrijebaju u njihove najosetljivije godine. Vjerujte, nema pravila u tome da li nečije dijete ima ili nema roditelje, sva su u opasnosti, zato moramo svi zajedno da dignemo glas protiv svih pošasti koja vrijebaju našu djecu, vjerujte i nama porodici je sada mnogo lakše, naše A. više nema, ali smo na drugoj strani srećni, jer smo spasili sa našom borbom i Vašom podrškom i podrškom cijele crnogorske javnosti, neku drugu A. ili nekog drugog A.”, zaključuje Vujović.

guest
Nije obavezno
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Pratite PRESS online portal na Facebook-u.

Marketing

Sve informacije vezane za oglašavanje na našem sajtu možete dobiti putem email-a: marketing@press.co.me