ZLOČIN NA CETINJU: Aleksandar Radunović kaže da je policiju zvao u 15:22

Aleksandar Radunović Foto: Screenshot YouTube

Cetinjanin Aleksandar Radunović Popaj četiri puta je pozvao policiju u petak, 12. avgusta, kako bi obavijestio o pucnjavi u naselju Medovina, potvrdio je za portal RTCG.

Radunović, član grupe Perper i organizacije The Books of Knjige, prvi poziv je uputio u 15 sati i 22 minuta i obavijestio policiju da se u neposrednoj blizini njegove kuće dešava zločin.

Sa druge strane, policija je saopštila da je u 15:30 sati obaviještena od strane više građana da je došlo do upotrebe vatrenog oružja u naselju Medovina te da poziv u 15:22 ne dokazuje policijski registofon.

Radunović je kao očevidac događaja dao izjavu tužilaštvu, gdje je, kao dio izjave, pomenuo i kada je uputio pozive policiji na broj 122.

Vrijeme poziva zabilježeno na listingu je: 15 sati 23 minuta 17 sekundi; 15 sati 26 minuta 16 sekundi; 15 sati 46 minuta 55 sekundi; 15 sati 50 minuta 08 sekundi.

Razlika u odnosu na vrijeme koje je zabilježeno na mobilnom telefonu Radunovića, kako je pisala Antena M, potiče otud što aparat bilježi vrijeme početka poziva zaokruženo na minut, a listing registruje trenutak okončanja razgovora izražen u satima, minutima i sekundama.

Podsjetimo, Cetinjanin Vuk Borilović je prošlog petka ubio 10 osoba, među kojima i dvoje djece, a šest osoba ranio.

guest
Nije obavezno
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments

Pratite PRESS online portal na Facebook-u.

Marketing

Sve informacije vezane za oglašavanje na našem sajtu možete dobiti putem email-a: marketing@press.co.me