Kako je Frano Lasić “pokvario” vezu najljepšem Jugoslovenu

ON je najveći šmeker bivše Jugoslavije koji je očarao svojim prvim pojavljivanjem davne 1978. godine

Svi se sećamo prezgodnog plavog glumca iz filma “Okupacija u 26” slika koji je tada osvojio srca svih žena u nekadašnjoj državi.

Frano Lasić je i danas neprevaziđeni šmeker prepun zanimljivih priča o svom životu.

Karijera ga je odvela i u Ameriku, upoznao brojne poznate ličnosti i dobijao nepristojne ponude, o kojima je i govorio jednom prilikom za Kurir.

– Bio sam pozvan na večeru, čovek je poznati reditelj, a nas dvojica sami sedimo za velikim stolom, što mi je odmah bilo čudno – ispričao je Frano.

– Trebalo je u filmu i da se skinem. Odrastao sam u konzervativnoj sredini, pa nisam prihvatio. Zahvalio sam se i brzo napustio njegovo imanje.

Franov kum je Neven Bošković, maneken za kojim su patile sve Beograđanke, a poznato je i da ga je Frano jednom doveo u jako nezgodnu situaciju.

Neven Bošković, foto: Glossy

Posle veze sa jednom američkom sportskom novinarkom, Neven je stigao kod Frana u Los Anđeles i tu su zajedno išli na filmske projekcije.

– Neven se zagleda u jednu producentkinju – započeo je Frano.

– Razmene oni kontakte, ali ona se njemu sutradan ne javlja. Kako je izašao iz stana, javlja se gospođa Šantal i kaže: “Dobar dan, da li mogu dobiti Nevena?”

Ja sav srećan što je žena nazvala! Odgovorim da je Neven otišao samo da kupi mleko, brzo će, a ona me pita ko sam ja. Odgovorim joj: “We are living together”, i ona samo zalupi slušalicu.

Foto: ATA images

– Neven je opet zove, ali se ona ne javlja. Ponovo je ugleda na nekom prijemu, ali ona okreće glavu. Pita je: “Što mi se ne javiš?”, a ona odgovara: “Ti živiš s partnerom!” U Americi “we are living together” znači da ste u vezi, a kad kažeš “we are sharing apartment”, to ima značenje da ste cimeri. Pukla je tako njegova veza. Ona je mislila da smo mi par koji živi u srećnoj vezi – ispričao je on i sve nasmejao ovom anegdotom.

Podsetimo, Frano uživa u skladnom braku sa 30 godina mlađom Beograđankom Milenom.

Izvor: Nportal

guest
Nije obavezno
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Pratite PRESS online portal na Facebook-u.

Marketing

Sve informacije vezane za oglašavanje na našem sajtu možete dobiti putem email-a: marketing@press.co.me

 

PRIJAVI PROBLEM!

Uređivački tim Press Onlin Portal-a garantuje anonimnost svima koji prijave problem i obavezuje se da će po važećem “Zakonu o zaštiti podataka i ličnosti” štititi izvor.