Stric i bratanac osumnjičeni za oružanu pljačku poslovnice Pošte CG u Sutomoru

Ilustracija

Policija je uhapsila dvojicu osumnjičenih da su juče uz prijetnju oružjem opljačkali poslovnicu Pošte u Sutomoru.

Lisice na ruke stavljene su M.R. (51) i M.R. (25), obojica iz Buljarice. Dvojica uhapšenih su u krvnom srodstvu, stric i bratanac, piše Primorski portal.

U Osnovno državno tužilaštvo Bar uhapšeni će danas biti privedeni na saslušanje kod tužioca, potvrđeno je Primorskom portalu.

Podsjetimo, u momentu kada je maskirana osoba uz prijetnju pištoljem ušla u Poštu u Sutomoru juče oko 14 časova, osim službenika u poslovnici je bilo četiri – pet klijenata. Razbojnik nije oklijevao da uperi pištolj prema službenicima.

“Utrčavanje naoružane osobe koja je prijetila pištoljem izazvalo je paniku. Nastala je vriska. Panika u malom prostoru. Drama u kojoj na sreću niko nije povrijeđen. Sve se dogodilo brzo. Da smo preživjeli šok, preživjeli smo”, kazao je za Primorski portal očevidac razbojništva u poslovnici Pošte u Sutomoru.

Razbojnik iz poslovnice pošte u Sutomoru ukrao je oko 1600 eura.

“Maskirani muškarac je oko 14 časova ušao u poslovnicu Pošte u Sutomoru. U vozilu ispred objekta ga je čekao saizvršilac. Nakon pljačke automobilom su se uputili u pravcu Budve”, kazao je rukovodilac Osnovnog državnog tužilašta tužilac Radovan Đurišić.

guest
Nije obavezno
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Pratite PRESS online portal na Facebook-u.

Marketing

Sve informacije vezane za oglašavanje na našem sajtu možete dobiti putem email-a: marketing@press.co.me

 

PRIJAVI PROBLEM!

Uređivački tim Press Onlin Portal-a garantuje anonimnost svima koji prijave problem i obavezuje se da će po važećem “Zakonu o zaštiti podataka i ličnosti” štititi izvor.