Turski državljanin uhapšen zbog sumnje da je ukrao novac i kreditnu karticu

foto: UP

Podgorička policija uhapsila je C.A.B ( 24) državljanina Turske zbog sumnje da je počinio krivično djelo krađa. C.A.B. je osumnjičen da je od jedne žene ukrao oko 280 eura kao i kreditnu karticu.

“Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Centar“ – Odjeljenja bezbjednosti Podgorica su, preduzimajući mjere i radnje na rasvijetljavanju krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta, procesuiralni dvije osobe zbog tri krivična djela. Podgorička policija je nedugo nakon prijavljenog krivičnog djela uhapsila C.A.B. (24) državljanina Republike Turske zbog sumnje da je izvršio krivično djelo krađa. C.A.B, kako se sumnja, od jedne ženske osobe ukrao novac u iznosu od 250 eura i 30 dolara, kao i kreditnu karticu”, navodi se u saopštenju Uprave policije (UP).

Navodi se da šolicija je pregledom vozila koje koristi osumnjičeni pronašla i oduzela 210 eura i 20 dolara.

“Osim toga, od C.A.B. policije je oduzela vozilo i mobilni telefon radi daljih provjera”, kazali su iz UP.

Iz policije su kazali da Z.V. (38) se sumnjiči za krivično djelo teška krađa i krivično djelo oduzimanje vozila.

“On je, kako se sumnja, izvršio provalu u jednu kuću, te iz nje ukrao televizor, ručni alat, novac i ključ od vozila marke „Alfa Romeo“, a koje se nalazilo u dvorištu. Z.V. je nakon izvršene premetačine u kući, stavio vozilo u pogon i udaljio se u nepoznatom pravcu. Vozilo je juče pronađeno u mjesti Omerbožovići, a osumnjičeni je uhapšen”, naveli su iz policije.

Subscribe
Notify of
guest
Nije obavezno
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Pratite PRESS online portal na Facebook-u.

Marketing

Sve informacije vezane za oglašavanje na našem sajtu možete dobiti putem email-a: marketing@press.co.me

 

PRIJAVI PROBLEM!

Uređivački tim Press Onlin Portal-a garantuje anonimnost svima koji prijave problem i obavezuje se da će po važećem “Zakonu o zaštiti podataka i ličnosti” štititi izvor.

Prioritet će imati prijave za nezakonite procedure javnih tendera.