U Beču proteklog vikenda rasprodato 11 sala za film “Nedelja”

Foto: Promo

U prisustvu glumačke i autorske ekipe, tokom prošlog vikenda u čak 11 prepunih sala bioskopa Cineplexx u Beču, održana je međunarodna premijera filma “Nedelja”, saopštili su distributeri.

Ova dvodnevna premijera, zbog enormnog interesovanja publike, postavila je novi rekord sa više od tri hiljade prodatih ulaznica, čime je postala najveća premijera domaćeg filma van granica matične zemlje do sada.

Ovo svjedoči o popularnosti filma “Nedelja” ali i ističe želju dijaspore za kvalitetnim filmskim sadržajem.

Film “Nedelja” nastavlja da obara bioskopske rekorde, pa ga je tako za samo tri nedjelje od početka prikazivanja pogledalo 400.000 gledalaca, prenosi Dan.

Režiju filma “Nedelja” potpisuje Nemanja Ćeranić, a glumačku postavu čine Husein Alijević, Marko Janketić, Stefan Vukić, Aleksej Bjelogrlić, Alen Selimi, Ana Pindović, Zlatan Vidović, Maša Đorđević, Milica Janevski, Stojša Oljačić, Bajram Severdžan, Nela Mihajlović i mnogi drugi.

Film je nastao po ideji producenta Vladana Anđelkovića i scenariste Stefana Boškovića,u produkciji “Pelicula production”, uz podršku Telekoma Srbija i Filmskog centra Srbije.

Film “Nedelja” nastavlja redovnu bioskopsku distribuciju širom zemlje, regiona kao i u preko 70 bioskopa širom Evrope, a distribucija ovog velikog kinematografskog ostvarenja u Srbiji i regionu povjerena je Art Visti i distribucija u dijaspori Adria Filmu.

Subscribe
Notify of
guest
Nije obavezno
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Pratite PRESS online portal na Facebook-u.

Marketing

Sve informacije vezane za oglašavanje na našem sajtu možete dobiti putem email-a: marketing@press.co.me

 

PRIJAVI PROBLEM!

Uređivački tim Press Onlin Portal-a garantuje anonimnost svima koji prijave problem i obavezuje se da će po važećem “Zakonu o zaštiti podataka i ličnosti” štititi izvor.

Prioritet će imati prijave za nezakonite procedure javnih tendera.