U Crnoj Gori sjutra pretežno sunčano, do 28 stepeni

U Crnoj Gori će i sjutra biti sunčano i toplo.

Na sjeveru Crne Gore biće promjenljivo oblačno sa sunčanim periodima. Mjestimično će duvati umjeren do pojačan sjeverni vjetar koji će usloviti manji pad temperature. Temperatura od 16 do 24 stepena.

Na jugu pretežno ili djelimično sunčano uz blagi porast temperature. Povremeno će duvati umjeren do pojačan sjeveroistočni vjetar, naročito tokom noći i u jutarnjim satima. Temperatura od 26 do 28 stepeni.

More malo do umjereno talasasto. Vjetar uglavnom slab do umjeren, najčešće zapadni. Temperatura mora oko 17 stepeni, prenosi RTCG.

Narednih dana na sjeveru, u petak i subotu promjenljivo oblačno sa sunčanim periodima. Vjetar mjestimično umjeren sjeverni, a temperatura bez promjene.

Na jugu, u petak i subotu pretežno sunčano i prilično toplo. U noćnim satima povremeno će duvati umjeren sjeverni vjetar.

Evropa:

U većem dijelu Evrope sjutra suvo s više sunčanih perioda. Na Britanskim ostrvima i u Skandinaviji, koji su još pod uticajem jakih strujanja s Atlantika, slaba do umjerena kiša i pojačan jugozapadni vjetar.

Malo kiše donosi i odsječeni ciklon iz zapadnog Sredozemlja, koji se i dalje spušta prema sjeveru Afrike.

Temperatura u glavnim gradovima od 7 stepeni u Helsinkiju do 27 u Podgorici.

Balkan:

Polje visokog vazdušnog pritiska sjutra će usloviti sunčano i toplo vrijeme, ponegdje uz malu do umjerenu oblačnost. Temperatura od 21 do 25 stepeni, na jugu i duž jadranske obale ponegdje do 28 stepeni.

Subscribe
Notify of
guest
Nije obavezno
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Pratite PRESS online portal na Facebook-u.

Marketing

Sve informacije vezane za oglašavanje na našem sajtu možete dobiti putem email-a: marketing@press.co.me

 

PRIJAVI PROBLEM!

Uređivački tim Press Onlin Portal-a garantuje anonimnost svima koji prijave problem i obavezuje se da će po važećem “Zakonu o zaštiti podataka i ličnosti” štititi izvor.

Prioritet će imati prijave za nezakonite procedure javnih tendera.