U Crnoj Gori sjutra sunčano, do 26 stepeni

Na sjeveru Crne Gore, sjutra pretežno sunčano. Ujutru po kotlinama ponegdje moguća kratkotrajno magla. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. U ovom dijelu zemlje se očekuje najviša dnevna temperatura vazduha. Na jugu zemlje sunčano ili pretežno sunčano i toplo. Vjetar slab promjenljivog smjera. Temperatura vazduha 25-26 stepeni.

More će sjutra biti malo talasasto. Vjetar slab, uglavnom jugoistočni. Temperatura mora oko 17 stepeni.

Narednih dana na sjeveru, u srijedu i četvrtak djelimično sunčano i nešto manje toplo vrijeme. Od srijede veče mjestimično će duvati umjeren do pojačan sjeverni i sjeveroistočni vjetar, prenosi RTCG.

Na jugu, pretežno sunčano uz povremeno umjerenu ili povećanu visoku oblačnost. U četvrtak će povremeno duvati umjeren sjeveroistočni vjetar koji će usloviti blagi porast temperature vazduha.

EVROPA

Topla vazdušna masa u sklopu povišenog vazdušnog pritiska se proširila na centralne, južne i istočne predjele kontinenta i uslovljava stabilno, uglavnom sunčano i toplo vrijeme. Ciklonska cirkulacija sa mjestimičnim padavinama iz zapadnih predjela se postepeno premješta prema Skandinaviji, a preko jugozapadnih
predjela se postepeno širi Azorski anticiklon. Sjutra se malo više kiše očekuje u oblasti Sjevernog mora, juga Francuske i sjevera Italije. U pojedinim gradovima na Balkanu najviša dnevna temperatura vazduha oko 30 stepeni, a najhladnije će biti na britanskim ostrvima, sjeveru Francuske i u dijelu Skandinavije.

BALKAN

Balkan će i sjutra biti najtopliji dio kontinenta. Očekuje se sunčano ili pretžno sunčano vrijeme, samo će na krajnjem sjeverozapadu biti nešto oblaka. Temperatura od 25 do 30 stepeni.

Subscribe
Notify of
guest
Nije obavezno
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Pratite PRESS online portal na Facebook-u.

Marketing

Sve informacije vezane za oglašavanje na našem sajtu možete dobiti putem email-a: marketing@press.co.me

 

PRIJAVI PROBLEM!

Uređivački tim Press Onlin Portal-a garantuje anonimnost svima koji prijave problem i obavezuje se da će po važećem “Zakonu o zaštiti podataka i ličnosti” štititi izvor.

Prioritet će imati prijave za nezakonite procedure javnih tendera.