DPS ide samostalno na izbore u Budvi

Demokratska partija socijalista (DPS) nastupiće samostalno na lokalnim izborima u Budvi zakazanim za 26. maj, odlučeno je na sjednici budvanskog odbora te stranke

U saopštenju budvanskog DPS-a se navodi da je na sjednici konstatovano da je samostalan nastup najpošteniji model odnosa prema građanima.

– I da je vrijeme da građani Budve pokažu svoj stav prema svakoj partiji pojedinačno, nakon haosa i anarhije koja gradom vlada već godinama unazad – dodaje se u saopštenju.

Iz budvanskog DPS-a su kazali da su uvjereni da će građani Budve kazniti „licemjeran odnos parlamentarne većine koja se usljed međusobnih optužbi i frakcijašenja raspala“.

– Što je i dovelo do prijevremenih lokalnih izbora, a koja sada nastupa u predizbornoj koaliciji isključivo zbog straha od izvjesne pobjede DPS koja će na narednim lokalnim izborima biti partija sa najviše mandata – naveli su iz DPS-a.

Oni su kazali da je na sjednici započeto predlaganje kandidata za odborničku izbornu listu, koja će u narednim danima biti predstavljena građanima.

– Sastav liste će garantovati pobjedu i omogućiti da naš grad ponovo postane razvijen, urban i primjeren onome što Budva zaslužuje, jer Budva može i mora bolje – poručuje se u saopštenju.

Izvor: Dan

Subscribe
Notify of
guest
Nije obavezno
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Pratite PRESS online portal na Facebook-u.

Marketing

Sve informacije vezane za oglašavanje na našem sajtu možete dobiti putem email-a: marketing@press.co.me

 

PRIJAVI PROBLEM!

Uređivački tim Press Onlin Portal-a garantuje anonimnost svima koji prijave problem i obavezuje se da će po važećem “Zakonu o zaštiti podataka i ličnosti” štititi izvor.

Prioritet će imati prijave za nezakonite procedure javnih tendera.